Alicia Keys - Životopis

14. dubna 2008 v 15:17 | pyštek |  Alicia Keys
Profese: Zpěvačka
Datum narození: 25.01.1981
Místo narození: Manhatan, New York, USA
Znamení: Vodnář
Životopis:
Mladičká Alicia Keys je nejnovějším objevem proslulého lovce talentů Clivea Davise. Talentovaná Newyorčanka vystudovala střední školu v 16-ti letech a poté byla přijata na University of Columbia. Je autorkou všech svých skladeb.
Filmografie:
2008Bell Book and Candle ...
2007Nanny Diaries, The ...Lynette
Diskografie:Album
2005
Unplugged
2004
If I Ain't Got You
2003
You Don't Know My Name
2003
The Diary of Alicia Keys
2002
How Come You Don't Call Me
2001
Songs In A Minor
2007
As I Am
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

A čo Alicia Keys?

Super speváčka. 100% (3)
Ujde 0% (0)
Fuuuuj !!! 0% (0)

Komentáře

1 Kiwi Kiwi | 15. dubna 2008 v 18:48 | Reagovat

jooo..alish je proste super :D..ma upa krasny hlas :)))

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.